Categorie Auto

Toyota Auris Hybrid
Auto

Toyota Auris Hybrid

De Toyota Auris Hybrid is de enige ruime hybride die minder dan 30.000 euro kost. De meningen die je op de brancheforums leest zijn allemaal positief en ook de prijs is niet slecht als je bedenkt dat de Toyota Prius, hetzelfde qua verbruik, kleiner is en duurder is dan 7.200 euro! De Toyota Auris hybride leidt tot huis met een prijs van 24.

Lees Verder

Auto

Kia Soul EV: de eerste Koreaanse elektrische auto

In 2014 zal de Koreaanse Kia zijn elektrische auto's ook over de hele wereld verkopen. Te beginnen met de Kia Soul EV, de eerste volledig elektrische Koreaanse auto die buiten de oorspronkelijke markt op de markt wordt gebracht. Kia investeert al een paar jaar in elektrische mobiliteit en stelde in 2011 zijn vloot van Ray EV-prototypes ter beschikking van een paar geselecteerde klanten en Koreaanse overheidsinstanties, nu denkt het waarschijnlijk dat de technologie volwassen genoeg is en op het punt staat de sprong te wagen.
Lees Verder
Auto

Cadillac ELR plug-in hybride

Een nieuwe luxe plug-in hybride, de Cadillac ELR, zal in januari 2014 op de markt verschijnen. De introductieprijs voor de Verenigde Staten is vastgesteld op 75.995 dollar, wederom in het land met de Stars and Stripes-vlag, dankzij federale incentives daalt de prijs tot 68.495 dollar! Een grote sprong terug ... zelfs als met deze cijfers Cadillac ELR plug-in Hybrid blijft een auto voor mensen met zeer diepe zakken om een ​​paar munten in te snuffelen!
Lees Verder
Auto

Ecologische auto's, van LPG tot elektrisch

Tot een paar jaar geleden, toen we het hadden over ecologische auto's, hadden we het over benzine- en dieselauto's met een laag verbruik. Tegenwoordig verandert de spraak, ecologische auto's zijn auto's met alternatieve brandstof, dat wil zeggen methaan- of LPG-auto's, hybride auto's, puur elektrische auto's, waterstofauto's en de jongere auto's met perslucht.
Lees Verder
Auto

Auto-elektrificatieset

De belangrijkste componenten van een elektrische auto zijn: een laadeenheid, een accu, een elektrische motor, een controlesysteem en een verloopstuk. Wie zijn auto in een elektrische auto wil ombouwen, zal dus alle mechanische componenten moeten vervangen die tot op dat moment de thermische motor mogelijk maakten.
Lees Verder
Auto

VW kondigt de lancering aan van twee elektrische auto's

Volkswagen stelt geen enkele verwachting teleur en maakt daarom zijn officiële aankondiging: binnenkort is het mogelijk om de Golf en de up te kopen! met elektrische motorisering. Ze heten respectievelijk e-Golf en e-Up! (ja, met het uitroepteken) en zijn de eerste twee auto's met elektrische aandrijflijnen van de Volkswagen-fabrikant.
Lees Verder
Auto

Volkswagen Eco-Up !, de prijs van CNG

De ecologische auto houdt van het milieu en beschermt de portemonnee door veel geld te besparen op gebruikskosten en brandstof. Qua verbruik zijn de meest ‘zuinige’ auto's elektrische, maar in afwachting van de aanleg van de laadinfrastructuur zijn er ook die op methaan mikken. Wie een grote besparing wil behalen, kan de lage kosten van methaan combineren met kleine en zuinige motoren; in dit kader wordt veel aandacht besteed aan zeer compacte stadsauto's zoals de VW Eco Up!
Lees Verder
Auto

Hier komt de nieuwe generatie Kia Soul

Vanaf maart 2014 debuteert de nieuwe Kia Soul op de markt die, naast licht herziene lijnen, aan het publiek zal worden getoond met een breed scala aan motoren, waaronder de ecologische elektromotor. De elektrische aandrijflijn zal eind 2014 te koop zijn, wanneer het Koreaanse huis het motorengamma zal uitbreiden.
Lees Verder
Auto

Hybride auto's, de releases van 2014

Er komen steeds meer hybride automodellen op de markt, voor deze 2014 zijn er diverse innovaties met voorstellen van alle (of bijna) autofabrikanten.Volvo V60 De Volvo V60 Diesel Hybrid, is de auto die voor het eerst volta combineert de elektrische motorisering met de thermische motor op diesel.
Lees Verder
Auto

Toyota FCV, sportief en schoon

De Toyota FCV werd gepresenteerd op de laatste Tokyo Motor Show, hij ziet er sportief uit, is ruim en bovenal erg efficiënt: zijn elektromotor wordt aangedreven door brandstofcellen. Het eerste prototype belooft veel goeds: volgens de De Japanse fabrikant heeft in korte tijd de productiekosten van het brandstofcelsysteem verlaagd, zodat Toyota binnenkort met grootschalige productie van deze auto kan beginnen.
Lees Verder
Auto

Fiat 500 Elettrica, prijzen en uitrusting

De Fiat 500E is verkrijgbaar op de Amerikaanse markt met prijzen vanaf 31.800 dollar, ongeveer 23.500 euro. Bij lease kan de elektrische 500 worden gekocht voor een maandelijks bedrag van $ 199 gedurende 36 maanden, ze storten $ 999 bij de ondertekening van het contract, zelfs als de volledige prijs van de elektrische 500 31 is.
Lees Verder
Auto

BMW i3. Prijs, kenmerken en defecten

De BMW i3 is uitgerust met een driefasige elektromotor en lithium-ion accu die, met het stopcontact in huis, een oplaadtijd heeft van ongeveer 10 uur De BMW i3 mag mee naar huis voor 36.499 euro; de prijs wordt gerechtvaardigd door de elektrische componenten, maar vooral door de productietechnologieën: de structuur is van koolstofvezel en aluminium, de carrosserie van schokbestendig plastic en de elektrische motor is 170 pk.
Lees Verder
Auto

Autodeeldiensten in Milaan

Tussen traditionele benzineauto's en elektrische voertuigen nemen de opties voor autodelen in Milaan toe. Genoeg om te zeggen dat het idee van de deelauto in de stad zijn intrede heeft gedaan en een levendige markt is geworden, een stukje (korte) geschiedenis. De eerste autodeeldienst in Milaan was GuidaMI van ATM, waarna Car2go en Enjoy arriveerden met betrekking tot voertuigen met thermische motor.
Lees Verder
Auto

Slimme Brabus, de elektrische cabriolet

De elektrische Smart Brabus Cabrio is een van de Smart-versies die beschikbaar zijn in het Smart Electric Drive-assortiment. De Smart Brabus heeft prijzen vanaf 29.990 euro voor de coupé terwijl de elektrische Smart Brabus Cabrio 33.000 euro mee naar huis neemt. Van de elektrische auto's op de markt is de Smart eletrtica waarschijnlijk de kleinste en meest compacte en de Smart Brabus Cabrio misschien wel een van de duurste compacte elektrische auto's.
Lees Verder
Auto

Toyota Auris Hybrid

De Toyota Auris Hybrid is de enige ruime hybride die minder dan 30.000 euro kost. De meningen die je op de brancheforums leest zijn allemaal positief en ook de prijs is niet slecht als je bedenkt dat de Toyota Prius, hetzelfde qua verbruik, kleiner is en duurder is dan 7.200 euro! De Toyota Auris hybride leidt tot huis met een prijs van 24.
Lees Verder
Auto

Outlander PHEV, de hybride die opvalt

Mitsubishi Outlander Phev of Plug-in Hybrid Electric Vehicle, voor vrienden Outlander Hybrid, heeft internationale aandacht getrokken op de Autosalon van Parijs in 2012 en debuteerde als de eerste SUV met hybride aandrijving Hybride Outlander, motoren De Mitsubishi Outlander hybride komt niet voorbij onopgemerkt: hij is 4,66 meter lang en het hybridesysteem bestaat uit twee 60 kW elektromotoren, de achterkant met 195 Nm koppel en de voorkant met 137 Nm koppel direct beschikbaar.
Lees Verder
Auto

Elektrische auto's op de markt 2014

De lijst met elektrische auto's op de markt in Italië wordt steeds compacter en om de nieuwsgierigheid van consumenten te bevredigen publiceren we de lijst met elektrische auto's die in 2014 op de markt zijn, een actueel en nauwkeurig overzicht van elektrische auto's die in 2014 in Italië op de markt zijn; de prijzen vermeld in ons artikel zijn bedoeld zonder incentives.
Lees Verder
Auto

Waterstof auto

Alleen stoom komt uit de uitlaatgaspijp van een waterstofauto. Waterstofauto's gebruiken dit gas als brandstof: waterstofvoertuigen zetten de chemische energie van waterstof om in mechanische energie. Waterstof wordt verbrand in een verbrandingsmotor of, als alternatief, door het te laten reageren met zuurstof in een "brandstofcel", zoals gebeurt in elektrische brandstofcelvoertuigen, waar waterstof wordt gebruikt om elektriciteit te produceren om een ​​motor aan te drijven elektrisch.
Lees Verder
Auto

Volkswagen Golf Hybrid

De Volkswagen Golf hybride arriveert en daarmee groeit het Volkswagen Golf GT-assortiment. De Volkswagen Golf Hybrid voegt een nieuwe keuze toe op het gebied van beschikbare motoren, die van hybride aandrijving. De Volkswagen Golf-reeks breidt uit en verwelkomt een hybride aangedreven model, de Volkswagen Golf GTE, de eerste hybride GT van het Duitse bedrijf.
Lees Verder
Auto

Infiniti Q50 hybride, prijs en prestatie

De Infiniti Q50 en de Infiniti Q70 zijn twee buitengewone hybride sportsedans. Sedans voor rondingen en sportief voor karakter: de hybride aandrijving weet 364 pk vermogen te leveren. De auto's kunnen achterwielaandrijving of vierwielaandrijving en automatische transmissie zijn.De Infiniti Q50 Hybrid is het Japanse alternatief voor grote luxe sedans.
Lees Verder
Auto

Volkswagen e-Golf, prestaties

De Volkswagen e-Golf maakt het aanbod van motoren in het Golf-gamma compleet. Na de benzine GTI, de diesel GTD en de hybride aandrijving GTE komt de elektrische Golf op de markt.De Volkswagen e-Golf debuteert in het late voorjaar van 2014 op de Europese markt. De prijs is voorlopig nog niet gehaald. bekend, integendeel, de technische kenmerken die de Volkswagen e-Golf vergezellen, zijn goed bekend.
Lees Verder