Zoekopdrachten

Papegaai AR. Drone, bediend met een smartphone


Delibel dronehet is niet de enige robot die kan worden bestuurd door desmartphone​De eigenaren vansmartphoneiPhone OS of Android-besturingssysteem, ze kunnen plezier beleven aan het op afstand bedienen van eendronestuur met meerdere mogelijkheden. Laten we het over AR hebben. Drone, een "quadcopter "(viervleugelige helikopter) beschreven als de "smartphone drone“. 

Parrot AR.Drone wordt beschreven als een leuk spel voor volwassenen, een nerdy accessoire en een zeer trendy apparaat. In werkelijkheid is de AR. Drone is niet alleen een leuk spel. Dedronehij is uitgerust met een high definition camera en een verticale camera waardoor het mogelijk is om in alle eenvoud maar vooral van bovenaf in HD foto's te maken en video's op te nemen!

KIJKEN FOTO'S VAN DE AR. DRONE VOOR SMARTPHONE

Dedronekan worden beheerd tot op 50 meter afstand, zullen de kampioenen van gerechtigheid en liefhebbers van het gebied over stortplaatsen, bouwplaatsen en industriële eigendommen kunnen vliegen op zoek naar milieumisdrijven. Dankzij de druksensoren heeft AR.Drone 2.0 buitengewone stabiliteit en kan het de richting corrigeren en automatisch de positie in de lucht op elke hoogte behouden; het is vanaf elke hoogte dat dedronehet kan video's maken en foto's maken, u hoeft zich geen zorgen te maken over afstanden: de groothoeklens heeft een diagonaal van 92 graden en maakt foto's in JPEG-indeling, klaar om te delen. De camera maakt HD-video's met een resolutie van 1280 x 720.

AR. Drone is een intelligent accessoire, niet alleen vanwege zijn mogelijkheden, maar ook vanwege de ontwikkelingsmaterialen: gebouwd met koolstofvezels en zeer resistente kunststoffen om de maximale levenscyclus te garanderen. In elk geval, als een onderdeel zou breken, is er geen tekort aan reserveonderdelen op de markt om de productie van afval te minimaliseren.

KIJKEN FOTO'S VAN DE AR. DRONE VOOR SMARTPHONE

Degenen die niet de rol van kampioen van gerechtigheid willen spelen en hun territorium willen verdedigen, kunnen eenvoudig dedroneom te spelen en andere gebruikers uit te dagen via het Wi-Fi-netwerk.
Parrot AR.Drone 2.0 - Elite-editie

De prijs van de Parrot AR. Drone 2.0 kost 299 euro maar wordt op Amazon aangeboden tegen de actiekost van 250 euro en met gratis verzending. Het enige minpunt zit hem in het videosignaal, dat door de wifi gaat, het heeft een vertraging van 2 seconden, het is niet ideaal voor professionele dronisten die zichzelf moeten uitrusten met een ad hoc video-ontvanger om in realtime beelden te verwerven door te elimineren 2-3 seconden vertraging. Onder de voordelen benadrukken we de goede prijs-kwaliteitverhouding met het feit dat de Drone 2.0 video's in HD kan opnemen en dat het verschillende sensoren en systemen bevat die stabiliteit en bedieningsgemak garanderen.Video: with HD Battery u0026 GPS Flight Recorder Add-on! (Januari- 2022).