Zoekopdrachten

Wifi-thermostaat, prijzen en modellen om verbinding te maken met de smartphone


Er zijn geen excuses meer voor afval, we bevinden ons in het tijdperk van energie-efficiëntie en de markt biedt ons elk product om thuis energie te besparen. Onder deze noemen we dewifi thermostaatdie met zijn functie voor temperatuurbeheer op afstand zelfs de modernste zou kunnen vervangen chronothermostaat.

Er zijn veel modellen vanwifi thermostaten. Dethermostaatmet management in afgelegenhet is helemaal niet nieuw, zo erg zelfs dat we het er al over hadden bij ons debuut hier op internet en in 2012 gaven we je de eerste beoordeling door Nest, dewifi thermostaatberoemd omdat het in hetzelfde jaar in de Apple Store verscheen. Laten we beginnen met dit product, deNest wifi-thermostaat.

Alle producten op deze pagina zijnthermostaten voor smartphones, ofwifi thermostatenbeheersbaar en gecontroleerd via een applicatie voorsmartphonegebaseerd op iPhone OS of Android OS-besturingssysteem. Om hetwifi thermostatenmetsmartphoneu heeft een internetverbinding nodig.

Nest wifi-thermostaat

DeNest-thermostaat (hierboven afgebeeld) maakt verbinding met het netwerkinternet wifithuis via een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. DeNest-thermostaathet kan ook in Italië worden geïnstalleerd omdat er sinds 2014 een versie is uitgebracht die compatibel is met Europa.

In de aankoopdoos vanNest wifi-thermostaater is een transformator / connector die deNest-thermostaatmet de ketel en het elektrische thuisnetwerk. Tijdens de configuratie moet u hetNest-thermostaatnaar deWifithuis, zoals uitgelegd in ons artikelNest-thermostaat: prijs, beoordeling en installatiehandleiding.

Nest-thermostaat, meningen:na het proberen van de Nest wifi-thermostaatwaren we beiden aangenaam onder de indruk van het bedieningsgemak van dethermostaatzelf, en het gebruiksgemak van de smartphone-applicatie.

Het enige advies is om ervoor te zorgen dat u het model koopt dat compatibel is met Italië, om de installatieprocedures te vereenvoudigen die in onze recensie gedetailleerd worden uitgelegd. Deprijsaankoop vanNest-thermostaatis ongeveer 325 euro. We verwijzen je naar de link op Amazon, waar de Nest wifi-thermostaat voor Italië wordt aangebodenkostenvan 320 euro.

Salus iT500 wifi thermostaat

Resterende in het bereik vanprijsvan deNest-thermostaat, we komen dewifi thermostaatSalus iT500. Dekostenkost 307 euro en is net als het Nest-apparaat een programmeerbare intelligente thermostaat via internet vanaf de pc of via speciale applicaties voor Android en iPhone. We hebben deze thermostaat niet persoonlijk getest maar volgens meningen en bij beoordelingen lees online, de thermostaat is eenvoudig te installeren op de ketel, maar het is nogal omslachtig om te gebruiken omdat de software-interface die beheer via wifi mogelijk maakt niet erg intuïtief is.

Het voordeel is dat dit apparaat, in tegenstelling tot de Nest-thermostaat, geen directe verbinding met het thuisnetwerk nodig heeft omdat het net als de klassieke thermostaten en timerthermostaten werkt op 2 AA-batterijen. Voor de aankoop en het gegevensblad verwijzen wij u naar de Amazon-pagina gewijd aan de Salus iT500, wifi-thermostaat.

Netatmo wifi-thermostaat

Voor degenen met een meer bescheiden budget, deNetatmo wifi-thermostaat. Net als de Nest, met zijn geïntegreerde software, is de Netatmo wifi-thermostaat het houdt rekening met de kenmerken van uw woning en de weersomstandigheden om zelfstandig de temperatuur te regelen. De wifi-thermostaat van Netatmo kan worden beheerd viasmartphoneje koopt het bijprijsvan 179 euro.Video: Tipsu0026Tricks - OnePlus Android 9: Verbinden met WiFi (Januari- 2022).