Zoekopdrachten

Lichtere elektrische fiets voor moeiteloos trappen


EENlichtere elektrische fietshet zou ons minder kunnen laten zweten, zelfs als de batterijen op de grond liggen. Het voordeel van elkelektrische fietshet is in het ondersteunde trappen, dit helpt ons elke klim met opgeheven hoofd onder ogen te zien, zelfs de steilste; eenfiets"Pedelecs" hebben extra componenten nodig, zoals batterijen en motor, eenheden die het gewicht van één makenelektrische fietsveel beter dan wat werd gezien met defietsentraditioneel.

Elektrische fiets wat de wet ons vertelt
Daarelektrische fietshet is een tweewielig voertuig, beschouwd zonder een traditionele motor en daarom vrijgesteld van belasting en verzekering. Om zonder problemen over de weg te rijden, eenelektrische fietsmoeten voldoen aan de normen opgelegd doorMinisterie van Infrastructuur en Transport daarom moet het:
- uitgerust zijn met een elektrische hulpmotor met een maximaal continu nominaal vermogen van 0,25 kW
-met stroomuitval automatisch wanneer de maximale snelheid van 25 km / u is bereikt

Lichtere elektrische fiets, accu
Wie wijst er naar eenlichtere elektrische fietszal er een moeten kiezenpedalecmet lithium-ionbatterijen (loodzuurbatterijen zijn niet alleen minder efficiënt, maar ook zwaarder). De lithiumbatterijen, hoewel duurder, zijn het populairst vanwege hun lichtheid, ze hebben eengewichtgemiddeld slechts 2,5 kg en er zijn 24, 36 en 48 V en, in de meeste gevallen, hoe hoger de spanning, hoe meer het bereik van 25 km / u zal worden ontvoerd. De accu's kunnen op het frame, op de bagagedrager of zelfs in het frame worden verwerkt en zijn onzichtbaar voor het oog.elektrische fietsenmet ingebouwde batterijen in de buis.

DIY elektrische fiets
De beste strategieën om er een te hebbenzeer lichte elektrische fietstegen een betaalbare prijs zorgt het voor de zogenaamde "elektrische retrofit". Het elektrificeren van een traditionele fiets is niet zo moeilijk, er zijn speciale ombouwsets voor elektrische fietsen op de markt, maar in dit geval is het, in plaats van een voorgebouwde set te kopen, handiger om lithiumbatterijen en een elektrische motor te kopen door ze te kopen met behoud van de gewicht / prestatie-verhouding. Onder de lichtere componenten om een ​​traditionele fiets om te bouwen tot een elektrische fiets wijzen we op degene die door Sunstar zijn voorgesteld, een elektromotor weegt gemiddeld 3,2 kg. Hier komt het ongemak van de Sunstar-kits: de Sunstar iBike S03 + -kit heeft een prijslijst tussen 1.150 en 1.650 euro, afhankelijk van de configuratie en de gekozen batterijen, die van drie soorten zijn: te bevestigen onder het zadel, in de onderbuis of boven de bagagedrager achteraan. De prijs is niet slecht gezien het feit dat deelektrische fietsenop de markt die deze componenten presenteren, kunnen oplopen tot 5.000 euro!

Delichtere elektrische fietsenal verkrijgbaar op de Italiaanse markt
Fulgur elektrische fietsen
Gewicht vanaf 14,5 kg
Prijzen van 2.000 tot 5.900 euro
Deze eBikes zijn uitgerust met de eerder genoemde elektrische componenten van Sunstar iBike S03. De regelnamen van ebikeFulgur zijn geïnspireerd door de elementen. De lichtere modellen zijnLucht en aarde. Aria is er eenelektrische fietsSportief en essentieel, het 3D-hydrogevormde aluminium frame is aan het uiteinde voorzien van carbonvorken die het gewicht helpen laag te houden tot slechts 14,5 kg voor het damesmodel en 15,8 kg voor de herenvariant. De uitrusting is van een uitstekende kwaliteit die onder andere schijfremmen en Shimano's Deore XT (man) en Sora (vrouw) shifters toevoegt aan de verstevigde 28 "velgen met anti-lek banden. De 11 Ah accu's zitten in de bovenbuis en hebben een bereik van 60 km. Het Terra-model weegt 16,4 kg, de accu's zijn altijd 11 Ah maar deze keer verwerkt in de onderbuis. De autonomie blijft ongewijzigd, het gewicht neemt toe omdat het een 27-inch mountainbike is met de motor hoger dan de kroon gemonteerd om deelektrische fietsperfect voor degenen die in de bergen rijden of van paden houdenvan de weg af.

Andere gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren: Fietsen met trapondersteuning: koopadviesis test op de weg van Piaggio Wi-Bike.Video: Deze e-bike fietst het lekkerst van allemaal! (Januari- 2022).