Zoekopdrachten

Trein plus autodelen met Italo en car2go


Antonello Perricone voorzitter van Nuovo Trasporti Viaggiatori (links) en Gianni Martino, country manager van car2go

Train meer auto delen is de noviteit na de trein plus fiets, die nog steeds aanwezig is, in het panorama van duurzame stedelijke mobiliteit. Als de trein weinig impact heeft, is de auto delen onnodig te zeggen. Kom bij elkaar, waarom niet? Italo van NTV en car2go, de service van auto delen van Daimler AG actief in Italië in Milaan en met Pasen ook in Rome. Vandaag, woensdag 19 februari, is de overeenkomst officieel ondertekend.

Hoe werkt het? Laten we zeggen 'meer trainen' auto delen'Maar we kunnen ook andersom zeggen'auto delen meer trein ': de overeenkomst tussen NTV en car2go bepaalt dat Italo-passagiers kortingen krijgen op smartphones (van car2go natuurlijk), en degenen die naar de stad reizen met deelauto's (maar alleen van car2go) hebben dezelfde voordelen als ze met Italo reizen . Twee complementaire diensten voor duurzame mobiliteit en een sprong naar de deeleconomie.

De leden van het Italo Più-loyaliteitsprogramma, dat vandaag 400 duizend bereikt, kunnen: tot 30 april gratis online registreren voor de auto delen Car2go (die normaal 19 euro kost en de kaart moet worden opgehaald in Porta Ticinese in het geval van Milaan) en profiteer van een gratis bonus van 45 minuten voor het gebruik van de service; vanaf 1 mei 10 euro korting bij inschrijving bij auto delen en 45 minuten met de auto gratis. Toon uw Italo Più-kaart bij de car2go-registratiepunten.

Klanten van de auto delen car2go, vandaag ongeveer 60 duizend, kan: tot 30 april een voucher van 15 euro krijgen om op alle Italo-routes te reizen met de commerciële Basic- of Economy-aanbiedingen. Bovendien kunnen degenen met een Smart-ticket deze omzetten in Smart XL (afhankelijk van beschikbaarheid). Profiteer vanaf 1 mei van een tegoedbon van 15 euro om Italo langs alle routes te gebruiken met de commerciële Basic- en Economy-aanbiedingen.

Tot slot, hoe zit het met de hoofdrolspelers van deze nieuwe Train Plus-service auto delen? Italo van het bedrijf Nuovo Trasporti Viagiatori is volgens Discovery Channel een van de 5 wonderen van de wereld van het spoorvervoer. Gebouwd door het bedrijf Alstom in de fabrieken van Savigliano en La Rochelle, is het ontworpen om 350 km / u te halen (in Italië is de limiet 300 km / u).

Car2go werd in 2008 geboren in Duitsland en is na 6 jaar actief in 25 steden in 7 landen in Europa en Noord-Amerika. Klanten die hiervan gebruik maken auto delen vandaag zijn dat er 600 duizend (in continue groei) en heeft het wagenpark 10 duizend auto's bereikt, waarvan 1200 elektrisch aangedreven.

Andere gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren:

- Autodelen in Florence

- Autodelen in Milaan hoe het werkt en hoeveel het kostVideo: Carsharing REVOLUTION! Miles VS Car2Go und DriveNow ShareNow (Januari- 2022).