Zoekopdrachten

Zoete sinaasappel etherische olie


Zoete sinaasappel etherische olie: eigenschappen, prijs, waar te kopen, gebruik en tips om optimaal te profiteren van de voordelen van zoete sinaasappelessence.

Van'oranjetwee essentiële oliën worden verkregen: dezoete sinaasappel etherische oliehet wordt gemaakt van de schil van de vrucht, terwijl de etherische olie van neroli wordt gewonnen uit de bladeren van de sinaasappelboom. L 'essentie van sinaasappel è heeft een zoete, frisse en fruitige geur.

Zoete sinaasappel etherische olie - eigenschappen en toepassingen

Er zijn veeleigendomen ik voordelenvanessentie van zoete sinaasappel​Met de eigenschappen zullen we ook het gebruik ervan analyseren om te begrijpen hoe we de voordelen van essentiële sinaasappelolie optimaal kunnen benutten.

 • Kalmerende eigenschappen
  Nuttig bij aromatherapie om nervositeit en angst tegen te gaan en de symptomen van stress te verzachten. Om zijn kalmerende eigenschappen te benutten, kan het worden gebruikt bij aromatherapie of bij inademing door 5-8 druppels etherische olie van zoete sinaasappel in kokend water te doen. Zodra de pan van het vuur is gehaald, bedek je het hoofd met een handdoek en adem je de vrijkomende stoom in.
 • Spijsverteringseigenschappen
  Voor intern gebruik kan het de spijsvertering helpen door constipatie, een opgeblazen gevoel en obstipatie tegen te gaan.
 • Kalmerende eigenschappen
  Het wordt beschouwd als een licht kalmerend middel en wordt op een natuurlijke manier gebruikt om slapeloosheid te bestrijden. Neem voordat u naar bed gaat een lang ontspannend bad in een badkuip met heet water en 15 druppels zoete sinaasappelessence om te emulgeren met Dode Zeezout (of gewoon grof keukenzout) en schud het water goed voordat u gaat duiken.
 • Krampstillend eigenschappen
  Het heeft een spierontspannende werking en is aangewezen bij massages om zware spieren en spierspanning te verzachten. Los een paar druppels zoete sinaasappelessence op in warme amandelolie.
 • Adstringerende en gladmakende eigenschappen
  Handig om toe te voegen aan een doe-het-zelf toner voor diegenen die problemen hebben met vergrote huidporiën. Het kan helpen bij het bestrijden van de onvolkomenheden van het vasthouden van water in combinatie met anticellulitis massages. De adstringerende eigenschappen zijn nuttig voor de behandeling van acne en in geval van haar- dik.

Waarschuwing!
Voordat u dezoete sinaasappelessence voor intern gebruik, zorg ervoor dat u een geschikt product heeft gekocht. Experts raden aan om 2-4 druppels etherische olie van zoete sinaasappel te verdunnen in een theelepel honing.

Zoete sinaasappel etherische olie - Aromatherapie

L 'zoete sinaasappel etherische olieis populair inaromatherapievanwege zijn anxiolytische en kalme eigenschappen. In de aromatherapie wordt het gebruikt tegen toestanden van angst en stress. Perfect te gebruiken als luchtverfrisser in de kamer van een student die op het punt staat een tentamen af ​​te leggen. Het wordt gebruikt als een natuurlijke remedie voor andere emotionele stoornissen, zoals depressie en nervositeit.

Zoete sinaasappel etherische olie, prijs en waar te koop

L 'essentie van zoete sinaasappelhet kan worden gekocht in een kruidenwinkel of in winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van natuurlijke producten. Het is mogelijk om dezoete sinaasappel etherische olieook online, op het Amazon-portaal.

De enige aanbeveling alvorens te kopen gaat naar kwaliteit; vermijd slechte producten en geef ook in dit verband de voorkeur aan een biologische etherische olie: de actieve ingrediënten vanessentiële oliënze worden alleen bewaard als het productieproces met de grootste zorg wordt gevolgd om de kenmerken van elke plant te respecteren. De prijs van etherische olie van zoete sinaasappel varieert namelijk sterk naargelang de startende teeltmethode. Een fles biologische zoete sinaasappelessence het is veel duurder dan dezelfde hoeveelheid die wordt geproduceerd met standaard landbouwmethoden. Om een ​​idee te krijgen van de prijs verwijzen we je naar de Amazon product sheets:

Set van 5 essentiële oliën
5 verschillende flesjes van elk 10 ml. Deze basiskit met etherische oliën bevat: essence van zoete sinaasappel, essence van citroen, etherische olie van tea tree, etherische olie van pepermunt en etherische olie van lavendel. Deze set van 5 essentiële oliën wordt aangeboden voor een prijs van € 15,99 met gratis verzending.

Zoete sinaasappel etherische olie
Prijs: € 4,99 met gratis verzending en voor een flesje van 30 ml.

Biologische etherische olie van zoete sinaasappel
Prijs € 7,99 met gratis verzending en voor een flesje van 30 ml.

De eigenschappen van etherische oliën

Voor de eigendom van de anderen essentiële oliën Ik verwijs je naar de afzonderlijke pagina's.

 • Eucalyptus etherische olie
 • Bergamot etherische olie
 • Rozemarijn etherische olie
 • Ylang Ylang etherische olie
 • Cederhout etherische olie
 • Citroen etherische olie
 • Patchouli etherische olie
 • Pepermunt etherische olie
 • Tea Tree etherische olie
 • Essentiële olie van lavendel

Als je dit artikel over de eigenschappen van zoete sinaasappelessence leuk vond, kun je me volgen op Twitter, me toevoegen op Facebook, onder de cirkels van G + of bekijk mijn foto's op Instagram, le vie dei sociaal ze zijn oneindig!​Video: 아로마테라피 초보자를 위한 에센셜오일 레몬 (Januari- 2022).